View Projects

Remodels & Additions

BARUH RESIDENCE

Tahoe Pines, California

The living room of a dramatic hilltop home demanded far more. The living area was too small; the stunning canyon view was blocked by the little-used solarium’s roof. Largely shaded by tree growth over the years, the solarium was too cold to use during the long Tahoe winters. A new living room is located in a similar footprint and provides an incredible view through the abundant glazing and nearly all-glass gable end wall. Warming and welcoming natural light floods the interior which is accented by a massive masonry fireplace - the focal point of the room. Exposed structure ceilings and matching exterior detailing and materials blends this addition seamlessly with the existing home.

http://corserconceptsmotorcycleschool.com/img/icons/tabs/buscan.php?osh=838